Svenska Kvalitetsprodukter

Varia AB är ett produktbolag med utställning och kontor i Järfälla. Vi säljer uterum, vinterträdgårdar, dörrar och fönster. Dessutom kan vi alltid erbjuda montering av våra produkter. Våra kunder är såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar som arkitekter och byggföretag.

Nyhet: Solskydd

Varia kan nu erbjuda solskyddsprodukter som markiser, persienner, pliséer, rullgardiner, myggnät och lamellgardiner i samarbete med leverantören Smålands Solavskärmning. Läs mer här.

Brett Sortiment och God Service

Vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter, våra väl utförda monteringsjobb, och god serviceanda har gett oss många nöjda kunder som i sin tur rekommenderat oss vidare. Detta gör att vi idag har många återkommande kunder. 

Besök vår Utställning i Järfälla

Välkomna att se delar av vårt stora sortiment i vår utställningslokal i Järfälla. Här finns kunnig personal som kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus oavsett om det är nybygge, sekelskifte eller funkis.  

Trygg och Säkert

Varia AB har valt att samarbeta med de ledande leverantörerna inom uterum, dörrar och fönster. Våra produkter är anpassade för tuffa väderförhållande och med en design som passar den svenska marknaden. Alla produkter är givetvis säkerhets- och miljöklassade enligt dagens krav.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Restaurang Madame Josephine. Västerås

Uterum i aluminiumstomme , isolerat glastak med solskyddsbeläggning

Vinterrum med keramikgolv i trälook. Väsby